• header

TODAY’S

kenza_zouiten_baby_blue_05kenza_zouiten_baby_blue_07kenza_zouiten_baby_blue_03-b kenza_zouiten_baby_blue_06kenza_zouiten_baby_blue_08

Adlinks: Coat here, jeans here, and sweater here // Adidas shoes // Karen Walker sunglasses // Givenchy bag

Det gick verkligen från sensommar till vinter haha, satan vad jag frös idag! Det var dock väldigt blåsigt. Men snart får man säga hejdå till magtröjan. :-((( Iallafall, har haft en bra dag idag! Först hade vi workshop i några timmar kring ett roligt projekt vi lanserar nästa år, sedan satt jag i kollektionsmöte hela eftermiddagen tills det var dags att springa iväg till gymmet. Tisdag = barre! Det enda passet jag verkligen ser fram emot att gå på. Även om jag inte är så förtjust i träning så märker jag hur bra det är för mitt välmående. Jag får tänka på annat en stund och efteråt känner jag mig inte lika stressad längre. Jag känner mig glad. Jag minns hur glad jag var när jag var med i Let’s Dance. Aleks brukar berätta hur jag verkligen SPRUDLADE av glädje när jag kom hem från dansträningarna. Jag behöver hitta en träningsform (och en träningskompis?) som jag tycker är kul så att jag vill träna regelbundet.

Nu ska vi äta middag! Aleks pappa hade gjort bönsoppa så vi åkte förbi där påväg hem och hämtade lite. Tycker det är så fint att han trots sin ålder (75) fortfarande lagar mat åt sina barn (och barnbarn). Alla får komma och äta och hämta hur de vill.

// It really went from late summer to winter haha, damn I was so cold today! It was very windy though. But it’s almost time to say goodbye to the cropped top. :-((( Anyway, I’ve had a good day today! First we had a workshop for a couple of hours for a fun project we’re launching next year, and then I was in a collection meeting all afternoon until it was time to go to the gym. Tuesday = barre! The only workout I really look forward to. Even though I’m not a big fan of working out I notice how good it is for my mental health. I get to think about something else for a while and afterwards I don’t feel so stressed anymore. I feel happy. I remember how happy I was when I was on Let’s Dance (dancing with the stars). Aleks used to tell me that I was FILLED with joy when I got home from dance practice. I need to find a kind of workout (and a workout buddy?) that I really enjoy so that I want to work out regularly.

Now it’s dinner time! Aleks dad said he made bean soup so we went by on our way home to get some. I think it’s so sweet that despite his age (75) he still cooks for his children (and grandchildren). Everybody are welcome to come and eat.

65 Comments

Desireé Lahtinen

Du borde verkligen prova zumba! Det är det bästa som finns, du tänker inte ens på att du tränar utan är där och dansar och har kul! Prova :)

Reply
Hanna J

Börja klättra så kan jag vara din träningskompis! Superkul och man blir allroundstark och badass-modig :) och om man är höjdrädd kan man bara bouldra (svårare problem men på låg höjd).

Reply
Willemijn

What size is your Asos coat? I am going to order it too but I am not sure about the size! Looks so amazing on you?

Reply
johanna

åh jag har också ett sånt träningspass, på onsdagar: yoga for athletes, eller yoga för stela som vi kallar det. Otroligt skönt träningspass :) Det gör det extra roligt att gå till träningen dom dagarna.

Reply
Matilda

Träna crossfit! Jag tränar det iofs inte själv men har hört att det ska vara väldigt bra och roligt :)) jag själv har gymkort men bokar bara in mig på pass som jag tycker är roliga, typ bodycombat, bodybalance, bodypump, cirkel och x-fit :) sen gillar jag Box också så väljer lite olika pass från vecka till vecka. Haha gillar ganska så många pass helt enkelt, gäller att prova på ett gym som har massor av pass så kan man hitta sina favoriter. Och försöker sätta upp ett träningsschema där man har bestämt att dessa dagar SKA jag träna och bokar in mig på passen man bestämt sig för flera dagar i förväg :) Tyckte det var jättejobbigt att gå till gymmet innan men nu är det roligt när jag fått in en rutin med ungefär 3-4 träningspass per vecka med de bästa passen!

Reply
Maria

Hey Kenza! You asked about the problems on your blog. I saw this post via Bloglovin and you posted it 1h ago, but I checked your blog a couple of minutes earlier and I didn’t see new posts. The same situation was yesterday (maybe earlier, I don’t know), even now when I go to kenzas.se I don’t see that post, I can open it via bloglovin only.

Reply
:)

why do i see all your posts lately 1,5 hours later? its so weird. it says it was published at 20.30 but it wasnt online at that time. i was here at 22h the last time and it wasnt online till then…just now it came online :/ :(

Reply
Kenza Z

Kenzas answer: I’ll look it up! I don’t think they’re completely done with getting everything in order after moving the blog to the new platform. Hopefully everything will be fine soon!

Reply
lina

åh vilken underbar jacka!! kan du snälla länka till den, hittar ej på hemsidan.. vad har du för size? tack snälla du! :) ha en fin dag!
PS är supernöjd med er fina Vega-cap från ivy revel ✌?️

Reply
Josefine

Poledance girl, Kör bara kör!!

Styrka så in i helvete!! Och maken till pepp från de andra i klassen och så jäkla kul man har!

Reply
Marika

Hi,

Your blog and outfits are always so inspiring! And this outfit.. It looks gorgeous! Do you know, are those jeans still available? :) They look like a perfect fit and color together.

Reply
Stina

Har du provat badminton? Det kan alla spela oavsett hur mycket förkunskaper man har och det är riktigt roligt! Plus väldigt jobbigt när man får till ett bra spel! Kram

Reply
Grodan Boll

Hejsan! Skulle du snälla kunna länka kappan? Var sååå snygg, vill verkligen köpa en likadan haha <3

Reply
Sarah

Jag utbildar mig just nu till PT och jobbar som konferenschef på Best Western Kom Hotel som ligger på Döbelnsgatan 17.
Vi ägs av KFUM Central som värnar om en meningsfull fritid hos unga och i våra byggnader har vi ett stort träningscenter, idrottshallar och massa skoj på gång hela tiden.

Hör av mig om du vill ses och få lite inspiration till träning, jag hjälper dig gärna på vägen =)
kram!

Reply
Emma

Men åh, vilken fin kappa!!! Men hittar den inte på Asos hemsida, är den köpt för länge sedan? :((((

Reply
Josefin M

Vädret har verkligen gått från 0 till 100 på ingen tid alls, nu är det höst!
Hoppas att du hittar en bra träningsform snart, jag älskar Kangoo Jumps.. delvis koreografi men också jäkligt bra träning. Vet inte om det finns i Stockholm? x
http://josefinmolander.com

Reply
Dixi Wonderland

Så snygg outfit!
Hoppas att du lyckas hitta en träningsform som passar dig. Du ska inte testa att gymma? :) Vet inte om du gjort det tidigare men det hade kanske varit något du tycker om. Kampsport, simning, ridning, tennis finns ju hur mycket som helst ;D

Reply
Emelie

Du funderar inte på att kolla om det finns någon buggkurs/lindy hop/salsa eller något annat i dansväg som kan passa som träningsform. Det är kanske inte lika pulshöjande som att gå på gymmet, men så sjukt mycket roligare. ?

Reply
Sanna

Känns det inte lite hemskt att ni kommer o hämtar mat av hans pappa och inte istället typ.. stannar kvar, umgås och äter med honom? haha.

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jo det gör vi ju också, men ibland blir det för sent på kvällen.

Reply
Alicia

Hej Kenza! Har haft brist på fantasi när det gäller halloween dräkt! Såg en bild på dig från nån halloween när du var utklädd till tingeling! Har du några tips på hur man klär sig bäst till tingeling? Och blev helt kär i den gröna klänningen du hade, så har du ingen användning för den skulle jag kunna köpa den? Lots of hugs ?

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Har tyvärr inte kvar den! Jag körde alvöron och massa glitter i ansiktet, det var kul. :-)

Reply
malin

vill gärna tipsa om YOGA! jag har yogat på youtube i en månad nu och känner mig stark både fysiskt och psykiskt! det är ett fantastiskt träningssätt för både hjärnan och kroppen! testa det! finns en 30 day yoga challenge som är super!

Reply
Natalia

Kenza du borde börja dansa igen!! Gå en danskurs med en kompis eller nått :) Jag dansar dancehall och dancehall queenstyle. Jag är heelt genomblöt efter varje pass och det är SÅ roligt, man märker inte ens att man tränar! Kram!

Reply
Lina

Jag tycker du ska testa att gå på “riktiga” dansklasser på dansskola. Finns antagligen väldigt många bra där i huvudstaden! Jag själv dansar 3 gånger i veckan – Balett, jazz och showjazz. Jag tycker alla är väldigt roliga, men det har väldigt mycket med läraren att göra också.

Mitt tips är att börja på din nivå, inte för svårt, inte för lätt. Är det för lätt kommer du bli uttråkad. Är det för svårt kommer du känna dig dålig (been there, done that).
Jag tycker att det bästa skulle vara är att börja en klass med klassisk balett för att få in all teknik osv. Har man den är alla andra danser lättare att lära sig sen.

Om du skulle vilja ha en att gå på dansklasser med får du komma till Skövde och dansa med mig! Heheh, lite långt att pendla kanske, men det hade varit väldigt roligt! :D

Reply
Kenza Z

Kenzas svar: Jag har kollat på det, är dock sjukt nojig över att mötas av ett gäng tjejer som står och tittar. Blir så jäkla obekväm då. Ska försöka få med mig min kollega så att vi kan börja tillsammans, hitta någon nybörjarkurs för 25+ haha. :-)

Reply
Slavics

Mmmm pasulj! Så gott!! Min mamma brukar göra å frysa in så jag kan få ta med hem sen när jag hälsar på.

Reply
Joy

Men kenza du kanske borde lyssna på dig själv och börja med det du tycker är roligt och använda DANS som träningsform! :) Vänligen

Reply
Heddan

Hej Kenza!

Jag är precis som du, tycker träning är lite halvtråkigt och som jag gör bara för att jag måste MEN nu har jag börjat på step!!!! Alltså jag vill inte göra något annat, vill bara gå på step dag ut å dag in! Det är så jävla kul!! PROVA! Du som tycker dansen är så rolig, man får använda hjärnan och märker inte hur jobbigt det är. Efter 45 min står man där dränkt i svett och ba “va har häääänt?”.

Kraaaaam

Reply
Charlotte

Hej Kenza!! Alltså älskar de glasögonen som du har och vill sååå gärna ha dem, avundas varje gång jag ser ett inlägg med dem haha. Vet du vad modellen heter??? Kraaam

Reply
Linnea

Hej,
Säljer kappan då jag inte tycker den passar mig och min längd :)
Jag har precis köpt denna kappa i samma storlek som Kenza bär, alltså stl 36. Jackan är slutsåld på asos! alla tags är kvar, endast provad en gång.

Hör gärna av dig om du är intresserad.
Först till kvar. Jackan är verkligen skit snygg!
Mejla gärna [email protected]

Reply
Hanna

Dem kläderna du inte använder, kan du inte sälja dem? Älskar dina kläder så mycket och hade gjort allt för att få den kappan. UR snygg.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*